Tuesday, June 8, 2010

Epi Holliday

Salam,

Hari ni kiter bercerita tentang "Hapi Holliday",mungkin agak x masuk akal sebab kiter dah nak masuk minggu kedua..hehekeringetan.Bosan nak mampos waktu cuti nih.Asyik on9 fb jer..Pastu membebel suruh buat.Tau-tau jelah,plisya ni jenis orang yg mls..Jangan fikir plisya ni orang yg jenis rajin sebab nk tulis post kat blog ni pon mlas.Tgokla dah berbulan bulan plisya x tulis..Ni mls la nak citer psal malas ngan rajin nih.Semalam,kak plisya masak rendang ayam pencen.Agak pedas dan juga liat..Memangla ayam pencen liat sebab dorang dah pencen kot..ngayal

Ni lah diantaranya,agak menyelerakan jugak la..tpi ia pedas sampai boleh merah muka kita..Adoyyaiidemam Kalo korang sumer nak makan,korang perlu sediakan gula..hehe.Baru x pedas (tapi jangan berlebihan).Plisya pon pelik kenapa ayam pencen liat dagingnya,pastu dengan rasminya,Plisya tanya mak Plisya,kenaper ayam pencen tuh liat daging dier.Mak jawab,"Dah sebab dier pencen la kot...Adoyaaii!bingungjawapan yang sama jugak yang bagi.Plisya cakap kat mak Plisya,bukannyer orang pencen tuh lembik tpi ini punya ayam pencen liat.hehe..

klah...Plisya dah penat menaip + ngantok...(saper suroh bangun awl | padan muker).Plisya nak sambong tengok citer Jepon yang kelakar nih..bye


No comments:

Post a Comment